Hoppa till innehållet

Frakt och betalning

När du handlar på sprell.no packar vi dina varor samma dag, eller nästa arbetsdag.HÄMTNING PÅ POST

Om du väljer detta alternativ skickas ditt paket med Posten till ditt närmaste postkontor. Du kommer att få en leveransbekräftelse från oss med en spårningslänk så att du kan följa var ditt paket är. Du kan även spåra paketet i Postens app eller på posten.no/sporing
Fraktpris för leverans till posten: 59 kr Fri frakt över 1 000 kr Vissa föremål är extra stora eller extra tunga (möbler etc.). Sedan tillkommer frakttillägg. Detta beror på produkten och kommer att tydligt anges på produktsidan.


LEVERERAS PÅ DÖRREN

Väljer du detta alternativ kommer paketet att levereras hem till dig med Posten på kvällen mellan 1700 och 2100. Du kommer att få en leveransbekräftelse från oss med en spårningslänk så att du kan följa var ditt paket är. Du får ett sms från Posten på leveransdagen, med ungefärlig leveranstid.
Fast frakt vid hemleverans: 89 kr Fri frakt över 1 000 kr Vissa varor är extra stora eller extra tunga (möbler etc.). Då tillkommer frakttillägg. Detta beror på produkten och kommer att tydligt anges på produktsidan. Du kan alltid spåra ditt paket på: www.posten.no/sporing


LEVERERAS PÅ ARBETSPLATSEN

Väljer du detta alternativ kommer paketet att fraktas till din arbetsplats med Posten, och levereras på dagtid mellan 0800 och 1600. Du kommer att få en leveransbekräftelse från oss med en spårningslänk så att du kan följa var ditt paket är.
Fast frakt: 89 kr Fri frakt över 1 000 kr Vissa föremål är extra stora eller extra tunga (möbler etc.). Sedan tillkommer frakttillägg. Detta beror på produkten och kommer att tydligt anges på produktsidan.
Du kan alltid spåra ditt paket på: posten.no/sporing


FRAKT AV STORA MÖBLER

Köper du stora möbler eller varor på sprell.no så levereras detta i ett separat varuflöde. Beroende på var du bor så levererar vi antingen med bud eller med Postens Hemkörningstjänst.
Det kommer att tillkomma en fraktavgift för frakt av dessa varor på grund av storlek och/eller vikt. Frakttillägget beräknas efter storlek och vikt, summan framgår tydligt på produktsidan.