Hoppa till innehållet

Byte och retur

RETUR OCH ÅTERBERÄTTELSE:

På Sprell.no följer vi den norska lagen om ångerrätt. Du kan ångra ditt köp hos oss inom 14 dagar efter att paketet hämtats ut på posten/utlämningsstället. Du får då pengarna du har betalat för varan tillbaka. Observera att fraktkostnader inte återbetalas. För att utnyttja ångerrätten måste du skicka tillbaka varorna till Sprell.no per post och du måste även bifoga den ifyllda returblanketten. Varor som returneras ska vara oanvända och i sin oskadade originalförpackning.
Observera att varorna INTE KAN skickas tillbaka till Sprell.no med posthämtning. Du kan även byta varor i alla våra Sprell-butiker, då får du en bonus på beloppet. Observera att reavaror inte kan bytas i butikerna.

 

BYTA MOT EN ANNAN ARTIKEL:

Produkter köpta på Sprell.no kan även bytas i våra Sprell-butiker. Förutsättningen är att du byter varan inom 4 månader från mottagandet, att varan inte har använts och att originalförpackningen inte är skadad. Kom ihåg att ta med kvittot som följde med paketet när du byter i butik. Vid byte i butik kan du få en kupong eller annan vara, men vi kan inte returnera pengarna. Om du vill ha pengarna tillbaka måste du skicka tillbaka varorna till Sprell.no per post och du ska även bifoga den ifyllda returblanketten. Varor som returneras ska vara oanvända och i sin oskadade originalförpackning.
Observera att varorna INTE KAN skickas tillbaka till Sprell.no med posthämtning.

 

KLAGOMÅL:

Om du har otur att få fel vara, eller en vara som inte fungerar som den ska, kommer vi att göra allt vi kan för att rätta till felet.

Registrera ditt klagomål. Uppge ditt ordernummer, vad reklamationen gäller och bifoga ett foto om produkten är skadad. Vi kommer att bedöma reklamationen, återbetala pengar eller skicka en ny produkt. Om vi ​​ber dig skicka tillbaka varan till oss betalar vi självklart returportot vid reklamation. Klagomål behandlas normalt inom 2 arbetsdagar.RETURADRESS:
SPRELL SOM
Toveien 28,
1540 Vestby, Norge


Observera att varorna INTE KAN skickas tillbaka till Sprell.no med posthämtning.